Nederland, here we come!

Nieuwsupdate 35 - Februari 2020

Onze impact in het afgelopen jaar

Het heeft even geduurd, maar we hopen eind deze maand naar Nederland te komen. Eindelijk mogen we iedereen weer zien en kunnen we Abel voorstellen aan familie en vrienden. We zullen de tijd nemen om nieuwe partners te ontmoeten die ons werk willen ondersteunen zodat we dit werk kunnen blijven doen.

We willen jullie ook graag ontmoeten, dit zal wel beperkt zijn helaas. We zijn nog aan het bedenken hoe we dit het beste aan kunnen pakken.

🙏 Zou je ons willen helpen met deze reis? Overweeg ons eenmalig (extra) te steunen met een gift. Alvast bedankt

klik hier

☀️ Getuigenis van DTS Student in de zending

Afgelopen week heeft een nieuwe Social Work stagiaire zich aanmeldde bij S-Cape. Vanwege mijn opleiding ben ik degene die deze studenten mag en kan begeleiden. Ik doe dit met veel plezier.

Afgelopen week kwam deze email voorbij in een van de nieuwe aanmeldingen:

‘Hallo, mijn naam is Eva*. Ik ben 24 jaar oud en ben opgegroeid in Zuid Duitsland. Op dit moment volg ik een Theologie en Social work opleiding aan een Christelijke Universiteit. Toen ik klaar was met mijn middelbare school ben ik een DTS gaan doen, dit heeft echt mijn hele leven veranderd. Het heeft mij een verlangen gegeven om mijzelf toe te wijden om fulltime de zending in te gaan. Na mijn DTS heb ik twee jaar meegeholpen met het begeleiden van DTS’en. Ik heb zendings outreach gedaan in Cambodia, Indonesia en Ethiopië. Toen ik in Cambodia werkte met straatkinderen realiseerde ik mij dat dit de doelgroep is waar ik voor wil leven. Ik zocht naar een beroep die mij hierin kon ondersteunen zodat ik de grootste impact kan maken. Zodoende kwam ik uit op deze opleiding. Ik doe graag mijn stage bij jullie om meer kennis op te doen over hoe Social work in de zending eruit ziet.’ *Eva is niet haar echte naam.

Het maakt ons enorm enthousiast om te lezen dat jonge mensen zoals Eva hun leven willen inzetten voor God in het buitenland. Ook gaaf om te zien dat de DTS daar zo’n grote rol in heeft gespeeld. Dit is slechts één verhaal, gemiddeld heeft YWAM Muizenberg zo’n 80-100 studenten per jaar (voor Covid begon). Wereldwijd zijn er wel meer dan 1500 basissen die DTS’en aanbieden.

God is aan het werk in het leven van vele jonge mensen. En door ons te ondersteunen zijn jullie zijn daar ook een onderdeel van! Leuk hé? Wij worden hier in ieder geval blij van.

🙏 Voor een goede voorbereidings tijd

Gebedspunt:

Fijne week verder en we houden jullie op de hoogte.

Heel veel liefs, de Elandjes
Wesley, Judith, Joas en Abel

Meest recente updates

Ontvang de laatste updates

volg ons via onze maandelijkse nieuwsupdate

Special edition update

Remigreren naar Nederland! 🛫 Er zijn wat veranderingen in onze planning. We komen namelijk eind september al naar Nederland.Omdat ons huiscontract niet verlengd wordt, moeten

Lees verder »
Zendelingen Zuid-Afrika Nieuwsbrief 26

Nieuwsbrief 26

Media in de zendingIk merk dat er op het zendingsveld weinig mensen zijn met kennis over media. Dit merk ik door de hoeveelheid vraag naar

Lees verder »

Dankjewel

dat je een gift wilt geven!

mogelijkheid 1

Je kan je gift overmaken via een Tikkie

Dit is geen Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

mogelijkheid 2

Je kan je gift overmaken naar:

  • rek.nr.:
    NL38 RABO 0326 5210 62
  • ten name van:
    Stichting JmeO te Heerde
  • omschrijving:
    2281, To serve others and to share His love. ‘

Jeugd met een Opdracht’ is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor de giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.