Als je vragen heb laat het ons weten

Nieuwsupdate September 2019

Is dit de juiste plek voor mij?

Hoi lieve vrienden,

Als je met media werkt, weet je lang niet altijd wie de media consumeert , en wat het doet met die persoon. Onze mediaprojecten worden maandelijks door minimaal 1.600 mensen gezien. Mijn hoop is dan ook dat daar mensen tussen zitten die zich geïnspireerd en gemotiveerd voelen om meer van God in hun leven te willen ervaren. Een paar van de verhalen die we onlangs gehoord hebben over het effect van onze media: S-cape heeft twee nieuwe stagiaires uit Duitsland. Zij kozen S-cape als stageplaats vanwege de uitstraling van de nieuwe website. Er waren ook andere organisaties waar ze online informatie hadden gevonden, maar deze waren minder duidelijk. Een ander verhaal is dat er nu een jonge vrouw een DTS aan het doen is die zich geraakt voelde door een van de getuigenissen die we 2 jaar geleden deelde op Instagram. Deze twee voorbeelden bemoedigen mij om te blijven doen wat ik doe. Mijn gebed is dat het media team uitgroeit tot een team van 30-40 mensen die een hart hebben om Gods werk zichtbaar en bekend te maken.

Met mij (Wesley) persoonlijk gaat het goed. De afgelopen tijd ben ik uitgedaagd om workshops te gaan geven. De verwachting is dat ik twee verschillende workshops ga doen. De eerste workshop wordt twee avonden en is voor zendelingen over ‘personal branding’ (het jezelf als christen presenteren aan anderen). Het doel is om zendelingen meer bewust te maken wat hun online platformen (Instagram, Facebook e.d.) over hen zeggen, en hoe ze hier bewust en op een goede manier mee om kunnen gaan.

De tweede workshop is gericht op (lokale) bedieningen. De workshop duurt een volle week. Het doel is, net als bij de andere workshop, om bedieningen te helpen bewust te zijn van hun online uitstraling. Daarnaast zal het ze helpen om beter te kunnen vertellen en te laten zien wat zij en God doen door de bedieningen heen. Verder zal er ook ingegaan worden op onderwerpen zoals: website, nieuwsletters, fotografie en video. Ik heb hier veel zin in, en merk dat dit mij op een nieuwe manier uitdaagt. De afgelopen tijd ben ik door een periode gegaan waar ik mij best alleen in mijn bediening voelde. Om altijd alleen te moeten werken is lang niet altijd leuk en makkelijk. Ondanks dat ik weet dat ik op de juiste plek ben, heb ik het ook nodig om opgebouwd te worden door andere teamleden die hun passie voor media delen.
Dit heb ik met een paar mensen besproken. Ik heb naar verschillende opties en bedieningen gekeken, met het idee dat ik misschien ergens anders (parttime) moest gaan werken. Nadat ik dit bij God had neergelegd, kreeg ik geen vrede bij alle andere opties, behalve te blijven waar ik nu ben.

We zijn nu een aantal weken verder en sinds die gesprekken ben ik weer meer voor mijn team gaan bidden. Het mooie is dat in de laatste 2 maanden het mediateam met 7 parttime medewerkers is gegroeid! (foto rechts is Katharina te zien één van de 7) Het is super gaaf om al deze mensen nu in het team te hebben. Ondanks dat de meesten maar 3 a 4 uur per week helpen

is het geweldig om samen te werken. Samen hopen we meer verhalen/getuigenissen te kunnen publiceren, en hierdoor mensen te bemoedigen!

Afgelopen maand hebben we ook bezoek gehad. Judith ’s zus en haar vriend zijn hier twee weken geweest. Wat is het heerlijk om tijd door te brengen met familie. Dan pas merk je echt hoeveel je het eigenlijk mist. We zijn dankbaar voor de tijd die we samen mochten hebben.

Lieve groetjes,
Wesley, Judith en Joas

Dankjewel

dat je een gift wilt geven!

mogelijkheid 1

Je kan je gift overmaken via een Tikkie

Dit is geen Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

mogelijkheid 2

Je kan je gift overmaken naar:

  • rek.nr.:
    NL38 RABO 0326 5210 62
  • ten name van:
    Stichting JmeO te Heerde
  • omschrijving:
    2281, To serve others and to share His love. ‘

Jeugd met een Opdracht’ is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor de giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.