Nieuwsupdate 35 - Februari 2020

Onze impact in het afgelopen jaar

Ik ben geslaagd voor mijn Leiderschaps Trainings School (LTS)!

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik (Wesley) de afgelopen 6 weken druk bezig geweest met het volgen van een Leiderschaps Trainings School (LTS) en de DNA conferentie. Het was een flinke uitdaging om niet bezig te zijn met werk en om weer eens student te zijn!

Twee dingen die ik meeneem van de LTS zijn: nieuwe relaties die ik mocht opbouwen met mensen van vele verschillende plekken die aan vele verschillende projecten werken en het project waar ik zelf aan ga werken.
Een opdracht van de LTS is om een droom die je hebt uitgebreid uit te werken op papier. Het project wat ik uitgewerkt heb is iets waar ik gedeeltelijk al mee bezig ben geweest de afgelopen 7 maanden. Het is ook iets waar ik nu meer inzicht en passie voor gekregen heb.
Het project is om een ‘brug van media’ te maken tussen mensen en projecten (ministries) om het werk in Gods Koninkrijk zichtbaar te maken. Ik wil ministries assisteren met het creëren van media en de mensen in de projecten bekwaam maken om media te gebruiken voor wat ze doen, zodat zij zich kunnen richten op hetgeen waarvoor ze geroepen zijn. Dit project is iets wat in de afgelopen jaar door mijn hoofd heeft gezweefd en nu eindelijk op papier staat. Ik ben benieuwd waar God mij en het project naartoe wilt brengen en we zullen hierover in de toekomst nog meer delen.

Links: Ik aan het filmen op de DNA conferentie Rechts: de klasse foto van iedereen die voor de LTS geslaagd is.

Luister naar God, gehoorzaam Hem en geef niet op, zijn de woorden die tijdens de DNA Conferentie er voor mij uitsprongen. We hebben vele verhalen gehoord die daar naar terugverwijzen. We kunnen ons vasthouden aan wat Hij voor ons klaar heeft liggen. Door de vele getuigenissen ben ik bemoedigd om dit toe te passen in mijn eigen leven. God heeft ons naar Zuid Afrika gebracht met een reden. Wat Zijn complete plan is voor ons leven hier weten we niet, maar wat we weten is dat Hij ons hier wil gebruiken met de passies die we hebben en we zien dat wat we doen een verschil aan met maken is. Ik hoor van steeds meer mensen dat ze een half jaar apart willen zetten voor God omdat ze zijn aangesproken door iets wat op YWAM Muizenberg social media en/of website staat. God heeft mij een skill set gegeven die ik hier mag inzetten om te bouwen aan Gods Koninkrijk.

Meest recente updates

Ontvang de laatste updates

volg ons via onze maandelijkse nieuwsupdate

Dankjewel

dat je een gift wilt geven!

mogelijkheid 1

Je kan je gift overmaken via een Tikkie

Dit is geen Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

mogelijkheid 2

Je kan je gift overmaken naar:

  • rek.nr.:
    NL38 RABO 0326 5210 62
  • ten name van:
    Stichting JmeO te Heerde
  • omschrijving:
    2281, To serve others and to share His love. ‘

Jeugd met een Opdracht’ is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor de giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.